محل تبلیغات شما

هر فرهنگی زیبایی‌های خاص خودش را دارد. رنگ‌ها، مزه‌ها و صنایع دستی از ویژگی‌های هر فرهنگی است. وقتی آنها را با هم به اشتراک می‌گذاریم دنیا زیباتر، غنی‌تر و صلح آمیز‌تر می‌شود. افسانه» و کوثر» در نوشته‌ی زیر به معرفی ادویه سنتی سیستان و بلوچستان پرداخته‌اند. دستشان درد نکند.


آچار ادویه‌ای سنتی و قدیمی است که  در سیستان و بلوچستان در ابگوشتشان می‌ریزند . مزه‌ی این آبگوشت به خوب بودن آچار بستگی دارد. بعضی از خانواده‌ها خودشان آن را تهیه می‌کنند و بعضی‌ها هم آن را از چهارراه رسولی، در زاهدان می خرند.

رنگ این ادویه که سابقه تهیه‌ی آن در بین مردم سیستان و بلوچستان، همچون افسانه‌هایشان بسیار طولانی است، زرد تیره است و بوی آن ترکیبی از ادویه‌هایی است که می‌شناسید.

آچار در فرهنگ دهخدا به معنای ترشی و چاشنی آمده است. 

تهیه این ادویه کار آسانی نیست. اگر بخواهیم آچار را خودمان تهیه کنیم مراحل زیر را باید  انجام دهیم:

مراقب رویاهایمان باشیم.

درباره‌ی کتاب ماتیلدا

دوباره نگاه کنیم!

می‌کنیم ,آچار ,سیستان ,می‌شود ,پیاز ,ادویه ,سیستان و ,و بلوچستان ,آن را ,را به ,می‌کنیم و ,آنها اضافه می‌کنیم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرشار خدمات کامپیوتری